Hoefblad - Kavel 26 / 27

2 luxe villawoningen = 1 dubbelvilla!

Inschrijfprocedure gesloten
#

Kavel 26 / 27

Hoefblad

Dit zijn van die woningen die qua ligging, uitstraling, woonruimte en indeling maar zelden op de markt komen. Wat een topper is dit! De beide villawoningen vormen samen één fraai geheel.

Woonoppervlaktes resp. circa 183 en 177 m2.

Perceeloppervlaktes resp. circa 427 m2 en 396 m2.

Een absoluut pluspunt van deze woningen is de prachtige ligging met vrij uitzicht op het groene hart van Park Hoogveld. Het ontwerp is verrassend te noemen. Het exterieur van de woning wordt gekenmerkt door mooi strak metselwerk en lichthellende dakpartijen. Hierdoor ontstaan op de etage extra hoge ruimtes.
 

Bekijk locatie

1 Dubbelvilla = 2 luxe woningen

Woningkenmerken

De leefruimte bestaat uit een zit- en eetgedeelte. Bij kavel 26 is de keuken aan de voorzijde gesitueerd met de mogelijkheid hier een bijkeuken te realiseren (optioneel) en de woonkamer over de hele breedte van de woning aan de achterzijde. Kavel 27 heeft een tegenovergestelde indeling.

De open keuken bij deze woningen kan geheel naar eigen smaak worden ingericht. Er is geen keukeninrichting voorzien. De impressies/plattegronden geven een indicatie over de mogelijkheden van de keukenopstelling. Wel zijn er standaard aansluitpunten W/E en ventilatie voorzien. Vanuit de woonkamer resp. keuken is toegang tot een extra kamer. Ideaal om in te richten als studeerkamer of eventueel tv-kamer. De hal biedt toegang tot de toiletruimte en de verdieping met als mooi detail: de vide. Op de verdieping 4 ruime slaapkamers, de technische ruimte en een heerlijke royale compleet ingerichte badkamer met toilet, inloopdouche en 2 wastafels. Hier is nog ruimte voor een ligbad (optioneel). De bovenetage heeft extra hoge plafonds waardoor een zeer ruimtelijk effect ontstaat.

Kortom; ‘Een woning waar je U tegen zegt!’

De woningen worden gasloos uitgevoerd en zijn voorzien van een hoogwaardig isolatiepakket, vloerverwarming met warmtepompinstallatie en zonnepanelen. Voor details omtrent ontwerp, indeling, plattegronden, materialen-en kleurenstaat etc. kunt u de complete verkoopinformatie opvragen bij de makelaar.

Aanbod woningen

Kavel Perceel oppervlakte circa Verkoopprijs v.o.n. Status Woningindeling
26 427 m² - VERKOCHT o.v. DOWNLOAD PDF
27 396 m² - VERKOCHT o.v. DOWNLOAD PDF

Deze prijslijst is zo zorgvuldig mogelijk vastgesteld. Derhalve kunnen aan deze prijslijst geen rechten worden ontleend. 

Pluspunten

 • Moderne strakke architectuur;
 • Ruime indeling met als extra een studeerkamer op de b.g.;
 • Standaard 4 slaapkamers;
 • Badkamer en toilet v.v. modern tegelwerk en sanitair;
 • Standaard v.v. vloerverwarming;
 • Gasloos, optimaal geïsoleerd (energiezuinig) en v.v. zonnepanelen;
 • Hoog afwerkingsniveau;
 • Diverse opties om de woning aan te passen conform opgave aannemer;
 • Inclusief garage;
 • Gelegen op een ruim perceel met vrij uitzicht voorzijde;
 • De woning wordt gebouwd met SWK waarborggarantie.

 

DISCLAIMER 
Wijzigingen voorbehouden

Aan de samenstelling van deze verkoopgegevens zoals impressies en getoonde plattegronden is de grootste zorg besteed door een zo nauwkeurig mogelijke verwerking van de beschikbare informatie. Toch moeten wij een voorbehoud maken voor tussentijdse kleine wijzigingen in uitvoering en afwerking en/of maatafwijkingen in de woning of van de omgeving. Deze wijzigingen kunnen voortkomen uit besluiten van de overheidsinstanties en/of nutsbedrijven. De tekeningen en de illustraties die hier zijn opgenomen betreffen in nagenoeg alle gevallen een momentopname. De illustraties zijn suggestief en bedoeld om de (kandidaat)kopers een zo goed mogelijk beeld te geven. Tevens houden wij ons het recht voor wijzigingen aan te brengen in materialen en of afwerking, zonder dat een en ander afbreuk doet aan kwaliteit en/of comfort. De maten op de tekening zijn ‘plusminus maten’, uitgedrukt in centimeters. Aan deze projectinformatie en de hierin opgenomen tekeningen, impressies en beeldmateriaal kunnen daarom geen rechten worden ontleend. 

Meer informatie over deze woningen?

Heeft u interesse in één van deze woningen, maak dan gebruik van onderstaand formulier. Eén van de makelaars zal contact met u opnemen en het inschrijfformulier aanleveren.

Vereist
Vereist
Vereist

Verkoop informatie

Damen
Makelaardij
Heerlen

Ruijters
Woningmakelaardij
Heerlen

Terug naar het overzicht